Віталій Кличко, почесний чемпіон WBC, розповів, чого він чекає від майбутнього бою свого брата Володимира проти британця Ентоні Джошуа.

"Багато хто думає, що м'язи відіграють важливу роль в боксі. Але це не так. Все залежить від голови. На цей бій чекають багато. Володимир зараз набагато більш зібраний і сконцентрований, він дуже багато часу приділяє своїм тренуванням, тому ми чекаємо хорошого виступу від Володимира, і, зрозуміло, він повинен бути переможцем 29 квітня. У брата є багатий досвід виступів на великих аренах. Тиск з боку натовпу і увага преси – це все для нього не нове. Для Джошуа це все буде в новинку і йому буде складно впоратися з натовпом уболівальників", – заявив Кличко-старший в інтерв'ю Sky Sports.

Раніше Володимир Кличко заявив про те, що вік – це лише цифра. Найголовніше – довіряти своєму тілу, відчувати впевненість і вірити в свій досвід.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тренер Кличка вважає, що Володимир - динозавр цього покоління.