Слова народного депутата Надії Савченко про те, що українська влада не є українською за духом і про крові, що прозвучали під час ефіру на телеканалі NewsOne, викликали звинувачення парламентаря в антисемітизмі. А все тому, що репліка про владу була відповіддю на телефонний дзвінок глядачки, котра поскаржилася на "єврейське ярмо для України".

Сьогодні Савченко спробувала пояснити, що ж саме вона мала на увазі, говорячи про "неукраїнську кров" керівництва. У коментарі каналу NewsOne у кулуарах Верховної Ради вона заявила, що сказані нею слова не говорять про її несприйнятті інших народів, яких багато проживає в державі, у тому числі і євреїв. Просто вона хотіла пояснити, що люди в Україні жили б дружно, якби їх не сварила політика.

"Коли я говорила, що українська влада - не українська за духом і по крові, я мала на увазі саме те, що ця влада не дбає про українську землю, а просто краде з неї, та влада, яка не дбає про український народ, який є багатонаціональним, і міг би жити щасливо", – сказала нардеп.

При цьому Савченко підкреслила, що сама категорично виступає проти будь-яких проявів расизму та антисемітизму, а також приниження людей.

Щоб скинути "ярмо" української влади, вона порадила бути уважнішими, і робити вибір не за гроші чи гречку, а чесно і щиро.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", народний депутат від групи "Воля народу" Євген Рибчинський опублікував пікантне фото Надії Савченко.