Російська сторона вимагатиме позбавити Україну права приймати міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 в разі, якщо організатори заходу не "виб'ють" для представниці РФ Юлії Самойлової квиток у Київ.

Про це заявив перший заступник голови міжнародного комітету Ради Федерації Володимир Джабаров, пишуть російські ЗМІ.

"Росія має вимагати від організаторів Євробачення допуску нашої співачки Юлії Самойлової до конкурсу. Якщо організатори не зможуть вирішити це питання, ми маємо заявити про необхідність перенесення Євробачення до іншої країни", - сказав він.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що від Росії на конкурс зібралася Самойлова. І понеслася: Служба безпеки України одразу ж пригадала співачці концерт в анексованому Криму у 2015 році. І пригрозила – подарує росіянці статус нев’їздної.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Україна офіційно заборонила в'їзд Самойловій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще