З приходом тепла ми змінюємо свій гардероб, ховаючи теплі речі на нижні полиці шафи, так само відбувається і з взуттям. Наше тіло хоче дихати, тому ми намагаємося носити якомога вільніше речі, так само відбувається і з ногами. Замість важкої зимової взуття ми перевзуваємося в легку і практичне взуття.

Сліпони і еспадрільї дуже практичні при носінні. Багато часто плутають сліпони з еспадрільї, але вони мають свої відмінності й особливості.

Сліпони - це легкі кеди без шнурків. Мода на таку взуття пішла до початку 70х років, як тільки вперше люди почали носити сліпони вони досі користуються попитом. Сліпони стали не тільки взуттям для відпочинку, за своєю практичності їх стали носити в офіс, на прогулянку, на романтичний вечір, якщо дівчина вважає за краще не змінювати вуличного стилю. Сліпони можна бачити і на показах мод. Зручне взуття відмінно поєднується з будь-яким стилем одягу.
Ви можете носити сліпони під сукню з товстих тканин, а також з літніми варіанти, під шорти, брюки, джинси, спідницю і тд. Сліпони це універсальна взуття, яка не тільки зручна, але і сумісна з будь-яким одягом.

[[{"fid":"177019","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"768","width":"1366","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]
[[{"fid":"177030","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"768","width":"1479","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Сліпони відрізняються від эспадрилий підошвою. У эспадрилий вона плетена, а не гумова. Крім того, еспадрільї бувають на танкетці, а також зі шнурівкою, а сліпони — ні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Еспадрільї на перший вигляд здаються ніжною і недовговічною взуттям, але на практиці це не так. Еспадрільї були придумані в далекому 13-му столітті. Вони були призначені для іспанської піхоти. Їх плели з трави, тому служили недовго.
Зараз еспадрільї роблять більш довговічними, але практика показує - нічого вічного не буває. Тому не варто відмовлятися від цього взуття тільки з-за того, що зовнішній вигляд не вселяє довіри.
Еспадрільї виглядають на нозі дуже жіночно і акуратно. Їх як і сліпони можна носити з будь-яким одягом. Сліпони виглядають на нозі трохи грубіше, ніж еспадрільї.

[[{"fid":"177035","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"503","width":"700","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

[[{"fid":"177039","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"7":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"8":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"375","width":"500","class":"media-element file-default","data-delta":"7"}}]]

Еспадрільї відмінно підкреслять ваш смак стилю. Вибираючи черговий наряд, поєднуючи їх з еспадрільї ви не будете думати про те, що взуття не відповідає одягу. Еспадрільї добре виглядають з будь-яким одягом.

Сміливо включайте в свій гардероб цю ніжну і стильну взуття з історією, яка почалася ще в 13-му столітті.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що особливо яскравими виглядають ті люди, які самі створюють свій стиль. Придивляючись до тонкощів новинок в моді, можна створити образ з нових трендів і тих, які вже віджили своє.