Американський дизайнер Джоель Альварез створив новий проект "The Black Tape Project", який набирає популярність в соціальних мережах.

Про це повідомляють на офіційному сайті.

Учасниці проекту фотографуються в оголеному вигляді, прикриваючи свої інтимні місця чорним скотчем або ізострічкою. Крім фотосесій, в такому вигляді дівчата танцюють в клубах і ходять на різні заходи, наприклад виставки машин.

"Оце так. Більше 110 коментарів. Ви, хлопці, є. Ви, хлопці, дійсно змусили мене відчувати себе, що у проекту є надія. Ха-ха. Такий щасливий, що ви є", - написав автор ідеї на сторінці проекту в Facebook.

Джоель розповів, що для кожної моделі обирає ті лінії скотча, які підкреслять особливості її фігури. На ділянки тіла спочатку він накладає серветку, а потім обклеює чорною стрічкою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Материал по темі: Спокусливі спортсменки Закарпаття: ідеальне тіло і природна краса (фото)

Дизайнер наголосив, що таким чином він хотів підкреслити жіночність і граціозність, а також провести експеримент над жіночою красою.

Спочатку він думав, що проект буде тимчасовим, але ідея так сподобалася людям, що він вирішив зробити його постійним.