Щонайменше семеро людей стали жертвами залізничної аварії, що сталася сьогодні на під’їзді до станції в швейцарському Люцерні.

За інформацією агентства ANSA, один з вагонів потяга "Євросіті" італійських державних залізниць Trenitalia, що прямував з Мілана в Базель, перекинувся і пошкодив лінії електропередач та металеві конструкції станції. Це спровокувало перебої в постачанні електроенергії.

За попередніми даними, на момент інциденту в потязі могли знаходитися до 160 пасажирів. Що саме стало причиною аварії, зараз з’ясовують правоохоронці.

Поранені доправлені у лікарню, проте ніякої інформації про їх стан та ступінь тяжкості травм немає.

Рух залізничного транспорту через Люцерн заблокований, а в районі аварії працюють рятувальники.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у столиці на станції "Київська Русанівка" потік повітря відправив під потяги двох людей. З тяжкими травмими вони опинилися в лікарні.