Наявність подвійного громадянства є неприпустимою для держслужбовців. А от простим громадянам його можна було б дозволити.

Таку думку висловив голова Служби безпеки України Василь Грицак в коментарі "УНІАН".

“На жаль, ми маємо багато фактів, коли люди, наділені владою, отримують громадянство інших країн. Це, як я вважаю, неприпустимо, оскільки багато хто з них є секретоносіями, і їм дається допуск до державної таємниці. Інша справа - якщо це стосуватиметься пересічних громадян”, – цитує видання главу СБУ.

Коли журналісти поцікавилися в Грицака про те, чи є іноземне громадянство у відстороненого з посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, він заявив, що це питання вивчатиме НАБУ через Державну міграційну службу України. У свою чергу СБУ відреагує у разі надходження відповідного звернення.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора в екс-очільника ДФС антикорупційні органи тимчасово вилучили закордонні та дипломатичний паспорти.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще