На думку народного депутата України Антона Геращенка, співачку Юлію Самойлову, яка була делегована від РФ на "Євробачення", банально використали в інтересах російської пропаганди проти України.

Про це він заявив в ефірі 112.ua.

"На цьому прикладі ми також покажемо і росіянам, і представникам інших країн, що Україна - це суверенна незалежна країна, ніхто не має права відвідувати окуповані Росією території без дотримання законодавства України. Якщо виявиться, що хтось ще з конкурсантів, з інших країн , був в Криму або на окупованих територіях, то рішення має бути однозначне, як і у конкурсантки, вже колишньої, від РФ ", – підкреслив нардеп.

При цьому Геращенко зізнався, що йому шкода, що з Юлією так вчинили, а також шкода, що, їдучи в Крим на концерти, вона не подумала, чим це може обернутися.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", в СБУ прийняли рішення заборонити Юлії Самойловій в’їзд в Україну на три роки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Організатори пісенного конкурсу сподіваються, що ситуація з Самойловою все ж проясниться, а в Росії твердо вирішили відправити артистку на "Євробачення" в наступному році.