Французи висловили знак скорботи загиблими в результаті теракту в Лондоні, який сколихнув усе світове співтовариство 22 березня.

Про це повідомляє BBC Breaking News у Twitter.

Влада Парижа розпорядилися вимкнути вогні на Ейфелевій вежі в знак пам'яті. Підсвічування знеструмили опівночі за місцевим часом.

[[{"fid":"177310","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"403","width":"512","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", за останніми даними лондонської поліції, загинули п'ять осіб, серед яких був правоохоронець, ще 40 госпіталізовані.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Події у Вестмінстері розцінили як теракт. Вдень, чоловік здійснив наїзд на натовп, тим самим убивши жінку. Після цього він ударив поліцейського ножем і відкрив вогонь. Правоохоронці ліквідували терориста.