Гарнітура доповненої реальності Microsoft HoloLens може принести відчутну користь у сферу освіти. Першим навчальним закладом, який погодився на експериментальне впровадження гарнітури в процес навчання своїх студентів, став Західний резервний університет Кейза, розташований в Клівленді.

Студенти-медики університету зможуть вперше побачити навчальний матеріал у вигляді віртуальних образів, а не просто ілюстрацій у підручниках.

Microsoft співпрацює з викладачами медицини, щоб максимально точно втілити необхідні освітні образи у вигляді об'ємних проекцій для HoloLens.

Тепер кожен зможете бачити людські органи в найдрібніших подробицях. Зображення можна збільшувати і оглядати з усіх боків. Також його можна розкладати на складові і бачити назви окремих їх частин.

Читайте також: Чехи винайшли гоночний тренажер для геймерів (відео)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гарнітуру можна буде використовувати в навчальних аудиторіях. Викладач зможе виділяти ділянки 3D-моделей, про які він розповідає студентам.

Також HoloLens цілком можна застосовувати під час іспиту. Учень буде вибирати з варіантів відповіді, які з'являтимуться перед ним, єдино вірний.

Поки проект знаходиться на ранній стадії розробки, але загальна концепція вимальовується доволі цікавою.