Теракт у Лондоні: четверо осіб загинули

У Лондоні на Вестмінстерський мосту стався теракт, в результаті якого четверо людей, а близько двох десятків людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. У місцевій поліції планують посилити охорону міста протягом найближчих днів.

Санкції проти дочірніх російських банків в Україні

З 23 березня набувають чинності санкції проти дочірніх банків російського "Сбербанку" в Україні, що обмежуватимуть діяльність "Сбербанку", "ВіЕс Банку", "Акціонерного комерційного промислово-інвестиційного банку", "ВТБ Банку", "БМ Банку". Обмеження триватимуть протягом одного року.

Вибух на найбільшому в Україні артилерійському складі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На найбільшому артилерійському складі України, що на Харківщині, прогримів вибух. Місцевих мешканців евакуювали з району військової частини, де розташовані склади боєприпасів.

Претензії Захарченка до української влади: ватажок бойовиків "вступився" за пенсіонерів

Ватажок так званої "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко, який нещодавно "успішно націоналізував" десятки українських підприємств, зробив нову заяву. Цього разу терорист в інтерв’ю прокремлівським ЗМІ зазначив, що борг України перед пенсіонерами Донбасу нібито складає понад мільярд доларів, тобто більше 30 мільярдів гривень.