На базі боєприпасів у Балаклії Харківської області приймається весь комплекс заходів для гасіння та локалізації пожежі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. Пожежа спалахнула на базі 23 березня о 2:34. Загальна площа арсеналу - 368 га та 138 тисяч тон боєприпасів. Там зберігались танкові та артилерійські снаряди калібром 125 та 152мм

Слідча комісія поки не з'ясувала причини інциденту. На місці події розгорнули штаб гасіння пожежі. Крім того, на базу боєприпасів вилетіла комісія, яку очолює заступник міністра оборони генерал-лейтенант Ігор Павловський. Його також супроводжують офіцери оборонного відомства та Генштабу.

Планується задіяти на місці пожежі безпілотні літальні апарати. Дрони мають встановити реальні обсяги уражених вибухами площ арсеналу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, співробітники українських спецслужб викрили спонсорів бойовиків. Продовольчі товари їм постачала одна з торгових мереж.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще