Так званий глава Криму Сергій Аксьонов закликав учасників "Євробачення-2017" стати на захист прав конкурсантів та підтримати Юлію Самойлову, якій СБУ заборонила їхати до Києва. Аксьонов запропонував бойкотувати конкурс та скасувати його проведення, через несправедливість, яку Київ проявив до російської учасниці.

Про це Аксьонов висловився на своїй сторінці в Фейсбук.

"Думаю, що після такого рішення (рішення про заборону в'їзду в Україну Самойлової) кожна порядна людина, включаючи і самих учасників "Євробачення", повинен оголосити бойкот проведення цього конкурсу в Києві. Україна треба позбавити права на його проведення. Це було б правильно і справедливо".

Своїми заявами він звинуватив українську владу в неадекватності та відсутності моральних якостей.

"Українська влада в черговий раз продемонструвала всьому світу свою повну неадекватність і повна відсутність будь-яких понять про мораль, моральність, честі і совісті. З такими персонажами не можна мати справу", - підкреслив чоловік.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

І звісно ж знову запросив російську співачку з гастролями до Криму, наголосивши, що він російський, і вона там може почуватися як вдома.

"А Юлію я запрошую частіше приїжджати в російський Крим",- додав Аксьонов.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", не дивлячись на заборону Служби безпеки щодо візиту в Україну Юлії Самойлової, співачка продовжує активно готуватися до конкурсу.