У США відбулися випробування новітньої гармати, яка працює на електромагнітній установці.

Про це повідомляє Popular Mechanics.

Розробка створена спеціально для підрозділів американських військово-морських сил. Гармата здатна потрапляти у ціль набагато ефективніше від традиційних аналогів, а за своєю потужністю не поступається наявним видам озброєння.

Відомо, що тестування новинки відкладали вже неодноразово через незначні технічні проблеми, але цього разу випробовування пройшли успішно. Поки що про масове виробництва таких гармат для потреб ВМС США не йдеться, адже установка дуже дорога.

[[{"fid":"177400","view_mode":"default","fields":{"format":"default"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default"}},"link_text":"Electromagnetic Railgun - First shot at Dahlgren's new Terminal Range","attributes":{"class":"file media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що американські розробники презентували шолом для військових, створений на основі надміцного поліетилену, що може захистити обличчя від травм та куль під час бойових дій.