У Лондоні туристи опинилися у пастці на знаменитому колесі огляду на березі Темзи.

У зв'язку з терактом на Вестмінстерському мосту влада столиці Великобританії вирішила призупинити роботу атракціону в цілях забезпечення безпеки гостям міста, пише Mirror.

У результаті сотні людей застрягли на колесі "Лондонське Око" - вони просиділи у кабінках близько двох годин, спостерігаючи за драмою, що розгорталася на Вестмінстерському мосту.

У соціальних мережах з'явилися фотографії та відеозаписи, зроблені з атракціону.

[[{"fid":"177408","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1280","width":"1920","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ввечері 22 березня біля будівлі британського парламенту було здійснено теракт. Автомобіль виїхав на тротуар і врізався у натовп перехожих. Чотири людини загинули, ще кілька отримали травми різного ступеня тяжкості.

Після цього чоловік із ножем спробував прорватися на подвір'я парламенту. Нападник порізав поліцейського, який став в нього на шляху. Після цього правоохоронці відкрили вогонь і застрелили терориста.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", заступник керівника МЗС Великобританії намагався врятувати жертву лондонського теракту.