Правоохоронці Лондона надали інформацію щодо того, яким автомобілем користувався терорист та звідки прибув до столиці Британії.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

За даними слідства, злочинець приїхав на орендованому авто Hyundai Tuscon, яке взяв у користування у Бермінгемі, що знаходиться за 160 кілометрів від Лондона.

Сам автомобіль зареєстрований у місті Челмсфорд з вересня 2016 по лютий 2017року.

Нагадаємо, злочинець на цьому авто збив кількох пішоходів та трьох поліцейських. Зупинили машину стіни парламенту. Потім чоловік з ножем кинувся на людей, поранив правоохоронця та намагався потрапити до приміщення лондонського парламенту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в результаті нападу терориста один з поліцейський отримав серйозне ножове поранення. Йому на допомогу кинувся дипломат, заступник глави МЗС Британії Тобіас Елвуд, який самостійно намагався зупинити кров та зробити штучне дихання до прибуття "швидкої".