У київському метрополітені група молодиків влаштувала бійку. Серед агресивних правопорушників виявився один з працівників міліції.

В Мережі з'явилось відео бійки, яку просто на станції влаштували декілька молодиків. Як розказав автор відео, конфлікт почався неподалік підземки і від агресорів постраждали кілька осіб, передає ТСН.

Чоловік, який знімав відео, постраждав від удару від одного з правопорушників, коли виходив із метро. А перед тим нападники вже встигли сильно побити іншого чоловіка. Кілька очевидців переслідували агресорів до станції метро.

На платформі станції "Іподром" знову почалася бійка. Один з агресивних молодиків показував посвідчення працівника міліції.

Читайте також: У ПриватБанку п'яний вдарив ножем співробітника відділення

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Правоохоронець, який чергував на станції, намагався втрутитись у конфлікт, але запобігти бійці не зміг. Затримати порушників також не вдалось – вони стрибнули у потяг метро та поїхали.

Автор відео просить допомогти знайти хуліганів.

У ВІДЕО ПРИСУТНЯ НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА