Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасові адміністрації в невеликі банки - "Столичний" і "Радикал Банк". Це зроблено на підставі рішення Національного банку України про визнання їх неплатоспроможними.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на УНІАН.

Як повідомляється на сайті банків "Столичний" і "Радикал Банк", тимчасова адміністрація там введена строком на три місяці - до 9 жовтня 2015 року. Тимчасовим адміністратором "Столичного" призначений Володимир Кухарев. А тимчасовим адміністратором "Радикал Банку призначений Олександр Шевченко.

Читайте також: НБУ відстоює інтереси великого бізнесу, тому закриває малі банки

Банки "Столичний" і "Радикал Банк" стали 54-тим та 55-тим банками, в який введена тимчасова адміністрація за останні півтора року, протягом яких триває очищення банківської системи України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще