Двоє представників громадської організації "Правий сектор. Захід" підбігли до політика, коли він вийшов на вулицю після завершення прес-конференції, і облили його кров'ю з пластикових пляшок.

Інцидент стався після прес-конференції, яку Ігор Шурма давав з нагоди відкриття своєї громадської приймальні народного депутата у Львові.

Крім того, активісти також вигукували "Приймальні "Опозиційного блоку" у Львові не буде, їдьте в "ДНР" і "Опозиційний блок вбиває українців".

Читайте також: "Правий сектор" знищив снайпера терористів на Донбасі

У відповідь політик закликав активістів "Правого сектора" заспокоїтись. Зокрема, він порадив не створювати провокативних ситуацій, які пізніше можуть бути використані для дискредитації Львова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви можете говорити все, що хочете, не давайте підстав для провокацій, мене ж пізніше використають, аби показати картинку звідси", - наголосив Шурма.

У відповідь активісти "Правого сектору" заявили, що нардепа "вже давно використали" сателіти злочинного режиму Януковича, представником якого він сьогодні є.