У галереї "Мистецька збірка" розпочався новий проект-дослідження #INSTAART. Він присвячений проблемі залежності сучасного суспільства від соціальних мереж.

Художники проілюстрували питання психологічної залежності від соцмереж, споживчого погляду на світ, порожньої витрати часу в інтернеті і обмеженості мислення сучасної людини.

Тему дослідження запропонували куратори Юлія Волошина та Ольга Пальніченко. Вони переконані, що інтернет-залежність - одне з найактуальніших питань нашого суспільства.

За іронією виставку організували саме за допомогою оголошення в соцмережі - про підготовку проекту повідомили в Facebook. Крім того, деякі роботи митців знайшли в Instagram.

Читайте також: Класичне мистецтво: через призму невгамовних "посіпак" (фото)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Відвідавши виставку, Ви зможете вирішити для себе, чи обмежується Ваш світогляд рамками інстаграмних фото, або чи можна резюмувати успішність за кількістю "лайків".

На виставці представлені живописні твори, звук, відео, фото, графіка, інсталяції та об'єкти.

У проекті беруть участь молоді художники з України: Serge Payet, Михайло Деяк, Анна Валієва, Ольга Януль, Оксана Тітенко, Богдан Томашевський, В'ячеслав Малина, Олексій Тихоновський, Єгор Зігура, так і художниця Олена Ходорів з Білорусії, польський художник Мартін True Bob Здрожевскі і австрійський живописець іранського походження Таха Ганіміфард.