Як повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, вже на наступному тижні Україна і США можуть підписати угоду про "відкрите небо".

На сьогодні в Україні діє угода із Америкою ще із 2000 року, в якій присутні деякі обмеження. Лише 4 перевізника на комбінованих (пасажири і вантажі) та до 2 на вантажних рейсах можуть буди присутніми на день. Також на за тиждень не може бути здійснено більше 18 комбінованих рейсів та 4 вантажних.

Пивоварський висловив сподівання, що вже 14 липня під час українсько-американського бізнес-форуму у Вашингтоні угода буде підписана.

Читайте також: Валерій Чалий новий посол України в США

Зараз лише одна авіакомпанія в Україні здійснює прямий рейс до США - МАУ, з рейсом Київ-Нью-Йорк. Літаки із Америки до України не літають взагалі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще