На честь священного місяця Рамадан у Бангладеші місцеві багатії вирішили поділитися старим одягом із бідними. Цю акцію було проведено біля місцевої тютюнової фабрики.

Одразу після відкриття ангару, в якому знаходився одяг, утворилися тиснява. В результаті інциденту більше двох десятків людей загинуло.

Зараз у лікарнях перебувають більше двохсот постраждалих із важким станом. За офіційними даними кількість загиблих склала 23 особи. Список жертв може поповнюватися, адже деякі родичі забирали потерпілих прямо додому, без звернення до лікарень.

Лікарі стверджують, що переважна кількість загиблих жінки. Багато з них були знесиленими від голоду.

Читайте також: Помер принц Аравії, який був 40 років головою МЗС

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Мешканці міста звинувачують місцеву владу в поганій організації заходу, адже бажаючих одягнутися було кілька десятків тисяч. Поліцейські затримали сімох осіб, в тому числі власника фабрики.

Під час Рамадану майже щорічно проходять заходи, на яких заможні люди віддають старий одяг біднякам.