Фанат футбольного клубу "Ліверпуль" вирішив самостійно продати нападника Рахіма Стерлінга. Він створив лот на американському аукціоні "eBay", де продає футболіста за 50 мільйонів фунтів.

Історія з продажем нападника збірної Англії триває вже кілька місяців. На молодого футболіста претендують обидва манчестерські клуби, "Реал" та "Баварія". Але керівництво "Ліверпуля" відмовляє потенційним покупцям, бажаючи заробити якомога більше грошей.

Рахім Стерлінг заявив, що хоче покинути свою команду. В інших клубах, як вважає сам гравець, він зможе вигравати трофеї та отримувати більший гонорар. Нападник навіть не поїхав зі своєю командою в турне по Австралії, пояснюючи своє рішення травмою.

Тому вболівальник "Ліверпуля" вирішив не чекати, поки його клуб продасть гравця і оформити цей трансфер самостійно на сайті "eBay".

Читайте також: "Шахтар" повертає знаменитого нападаючого збірної Хорватії

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Колишній капітан "Ліверпуля" Стівен Джерард висловився щодо поведінки молодого гравця. Він заявив, що Стерлінг не є професіоналом, і що він не може сказати ті слова, які хотів би.