Відомий російський журналіст та критик Путіна вирішив відкрити власний телеканал на Донбасі.

Андрій Бабицький, який раніше працював на "Радіо Свобода", вважає західні ЗМІ упереджені у питанні висвітлення конфлікту на Сході України та хоче відкрити у Донецьку свій канал "Діалог".

"Ми хочемо відійти від мови ненависті, щоб використовувати більше аналізу та спробувати донести голоси із іншого боку лінії розмежування", - пояснив концепцію нового телеканалу Бабицький, пише The Guardian.

Ідея каналу полягає у тому, аби знайти спільну мову між Донецьком та іншою частиною України. Журналіст наголосив, що фінансування ніяк не пов'язане із владою так званої "ДНР". Його канал буде фінансувати "донецький бізнесмен", запевняє він.

Читайте також: Зенітники вчились збивати ворожі безпілотники (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Діалог" вийде уже в ефір через місяць. І як зауважив Бабицький, канал не буде дотримуватися жодної зі сторін конфлікту. Водночас він ухилився від відповіді на запитання щодо можливої критики каналом терористичної організації "ДНР".

Нагадаємо, що журналіст став відомим у період війни у Чечні через свою критику Кремля та політику Путіна. На початку 2000 років чоловіка викрадали російські війська і про нього не чули впродовж довгого періоду. Після звільнення він виїхав за кордон.