Поліцейський патруль Києва протягом шести хвилин намагався відібрати у безпритульного ніж і затримати його. В соцмережах триває хвиля обговорень інциденту.

Перехожі зняли спроби поліцейських на відео. У соціальних мережах його назвали: "Наша поліція нас береже. Шестеро поліцейських протягом 6 хвилин проводять затримання однієї людини".

Проте, інші люди вважають, що поява кількох відео з невмілим затриманням безхатченків у Києві - спроба дискредитації нової патрульної служби.

"Потрібно зрозуміти і одразу прийняти той факт, що нові копи робитимуть помилки і що, ймовірно, серед них теж знайдуться хабарники. З цим треба змиритися вже зараз, щоб не дати себе розвести на розчарування потім. Ну, і не забувайте, що найлегший спосіб дискредитувати ідею, - це дискредитувати її носія", - вважає журналіст Роман Рак.

"Дорогі громадяни, якщо ви бачите відео, явно обрізане зсередини або кінця конфлікту, та ще й підписане так, що автор явно намагається схилити вас до певної трактуванні відбувається - вас обманюють", - написав в Фейсбуці журналіст Віктор Трєгубов.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читайте також: У соцмережах запустили флеш-моб на підтримку української полісвумен (фото)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Оболоні патрульна машина потрапила в ДТП. За словами поліцейських, по дорозі на виклик водій не впорався з керуванням на повороті у двір. Автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і врізався лівою передньою стороною в дорожній знак.