11 українських громадян потрапили в аварію у російському місті Ростов-на-Дону. На щастя, ніхто не загинув.

Сьогодні, 10 липня, о 02:03 за місцевим часом на 647-му кілометрі траси М-4 Дон сталося ДТП, в результаті якого постраждали громадяни України. Про це повідомляє прес-служба українського МЗС.

"Автобус з 47 громадянами України, з них двоє - діти, який рухався за маршрутом Краснодар-Богучар, перекинувся у кювет. В результаті ДТП постраждали 11 громадян України", - говориться у повідомленні.

Читайте також: У Мінську черга людей із каністрами за безкоштовною колою

Всіх постраждалих привезли в лікарню Тарасовського району. Лікарі говорять, що їх стан задовільний, загрози життю немає. До речі, серед постраждалих дітей немає.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попередньо встановлено, що водій автобуса заснув за кермом.

"За нашою інформацією, водій заснув і допустив з'їзд з дороги і перекидання автобуса, оскільки був задовго за кермом", - розповіли місцеві правоохоронці.