11 українських громадян потрапили в аварію у російському місті Ростов-на-Дону. На щастя, ніхто не загинув.

Сьогодні, 10 липня, о 02:03 за місцевим часом на 647-му кілометрі траси М-4 Дон сталося ДТП, в результаті якого постраждали громадяни України. Про це повідомляє прес-служба українського МЗС.

"Автобус з 47 громадянами України, з них двоє - діти, який рухався за маршрутом Краснодар-Богучар, перекинувся у кювет. В результаті ДТП постраждали 11 громадян України", - говориться у повідомленні.

Читайте також: У Мінську черга людей із каністрами за безкоштовною колою

Всіх постраждалих привезли в лікарню Тарасовського району. Лікарі говорять, що їх стан задовільний, загрози життю немає. До речі, серед постраждалих дітей немає.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Попередньо встановлено, що водій автобуса заснув за кермом.

"За нашою інформацією, водій заснув і допустив з'їзд з дороги і перекидання автобуса, оскільки був задовго за кермом", - розповіли місцеві правоохоронці.