25-річний казахстанський програміст усі зароблені мільйони доларів віддав на дослідження боротьби із раком.

Асхат Мурзабаєв пропрацював півроку в найбільшій британській банківській групі Barclays і заробив $2 мільйони, повідомляє m.tengrinews.kz.

"У нас з топ-менеджерами банку була одного дня неформальна розмова на тему того, куди банкіри витрачають гроші. Багато хто думає: сигари, нічні клуби, яхти й інше, але це не так. Я тоді сказав, що весь свій гонорар я б хотів віддати на корисну справу, яка має масштаб світової важливості - перерахував його в міжнародну організацію, яка займається дослідженнями в області раку. А всі топ-менеджери банку сказали мені, що на кожен мій фунт вони додатково внесуть свої 2 фунти зверху", - розказав він.

Читайте також: Наступного року українці замінять внутрішні паспорти на ID-карти

Зараз Асхат є співзасновником стартапа, який займається пошуком і працевлаштуванням талановитих людей в кращі компанії. А мріє парубок працювати виконавчим директором у Google.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще