Терористи 10 липня близько 50 разів обстріляли позиції українських військ і мирних населених пунктів. З них 26 разів із забороненої мінськими домовленостями зброї.

Про це повідомляє прес-центр штаба АТО.

Вчора бойовики обстріляли житлові квартали міста Світлодарська з артилерії калібру 152 мм. О 23:30 почався обстріл Авдіївки з мінометів калібру 120-мм.

О 19:30 на Маріупольському напрямку бойовики обстріляли позиції сил АТО з 120-мм мінометів і 122-мм артилерійських систем в районах населених пунктів Лебединське, Широкино. З танку бандити завдали ударів поблизу Новогригорівки.

Читайте также: Бойовики за день 20 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також бойовики обстріляли позиції українських сил з артилерії і мінометів, що заборонені мінськими домовленостями, в районах Пісок, Хіміка, Троїцького, Верхньоторецька, Кримського, Новоселівки і Новгородського.

З опівночі до 6 ранку 11 липня терористи обстріляли позиції сил АТО неподалік Кірово і кримського з мінометів, а також зі стрілецької зброї.