Українська прикордонна служба повідомила, що у п'ятницю на Волинщині затримали автомобіль, в якому знаходилось майже 200 ящиків контрабандних сигарет.

"Під час проведення спеціальних заходів з протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон, співробітники Держприкордонслужби, СБУ та залучення співробітників ДАІ затримали автомобіль з майже 200 ящиками сигарет", - йдеться в повідомленні.

Автомобіль "Мерседес - Спринтер" під керуванням громадянина України правоохоронці зупинили для перевірки в прикордонній зоні. Після огляду автомобіля виявилось, що у вантажному відсіку водій, мешканець м Ковель, перевозив 199 ящиків сигарет марки "Мінськ" без належних документів.

Читайте також: Терористам "недовезли" фуру пива та мішок цигарок (фото, відео)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Це вже не перший подібний випадок у Волинській області за останній місяць. Раніше прикордонники Луцького загону та працівники Служби безпеки затримали групу контрабандистів, які намагалися прорватися через кордон із нелегальним вантажем тютюнових виробів.