У Канаді поліцейський виписав штраф трирічному хлопчику за паркування в забороненому місці. Дитина залишила свій іграшковий мотоцикл біля паромного терміналу, де паркування заборонене. Побачивши це, його батько попросив правоохоронця виписати сину штраф.

Коли поліцейський оформлював порушення, батьки сфотографували сина. Фотографію виклали на сторінці Twitter канадської поліції. Згодом фотографія розлетілася по всьому світу. У соцмережах вихваляють батька дитини за виховний вчинок, а також кепкують над виразом обличчя хлопчика.

"Запам'ятайте, паркування мотоциклів поряд з поромним терміналом заборонене. Ось якого небезпечного порушника ми зловили сьогодні", - свідчить коментар до фотографії.

Читайте також: Чоловік королеви Великобританії вилаяв фотографа

Звісно, штраф був не справжнім. За словами офіцера поліції, він поговорив з дитиною, пояснивши йому, яке правило він порушив. Потім він поплескав хлопчика по плечу і відпустив. Малюк був вельми вражений і пішов паркувати свій транспортний засіб там, де це дозволено.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще