Один з семи високопоставлених чиновників Міжнародної футбольної асоціації погодився на екстрадицію до США. Їх затримали у травні цього року у Швейцарії в рамках розслідування справи про корупцію.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції і поліції Швейцарії.

Ім'я чиновника відомство не наводить. Однак у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що цим чиновником може бути колишній віце-президент ФІФА Джеффрі Уебб. Він очолював Конфедерацію футболу Північної і Центральної Америки і країн Карибського басейну.

Читайте також: Ще один чиновник ФІФА довічно усунений від футболу

Раніше прокуратура США висунула звинувачення в здирництві, хабарах і відмиванні грошей проти 14 високопоставлених чиновників ФІФА.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Президент міжнародної футбольної асоціації Зепп Блаттер змушений був оголосити про дострокову відставку зі своєї посади ,а також про позачергових вибори. Вони відбудуться не раніше грудня.