У листопаді поточного року в Одесі запрацює новий митний термінал, заснований на інноваційних підходах до роботи.

Про це на інвестиційній сесії Одеського регіону в п'ятницю, 10 липня, заявив губернатор області Михеіл Саакашвілі, передає РБК-Україна.

Він зазначив, що новий термінал замінить митну службу з її застарілими підходами. У його нинішньому вигляді відомство необхідно ліквідувати, підкреслив Саакашвілі.

Читайте також: В Одесі СБУ перекрила канал вивезення бурштину в Китай

"Прибираємо всіх правоохоронців, будуємо повністю новий термінал, де сидять навіть не митники - ми наберемо хлопців і дівчат з модельною зовнішністю. Тому що вони там нічого не вирішуватимуть - все буде проходити через комп'ютер. Їхня справа - сидіти, посміхатися і оформляти документи", - додав губернатор Одещини.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також чиновник уточнив, що новий термінал почне працювати в листопаді. До цього моменту контролювати проходження вантажів на митниці доведеться в "ручному режимі".