В очікуванні урагану евакуювали понад 865 тисяч чоловік.

Сьогодні на східне узбережжя Китаю обрушиться тайфун "Чан-Хом". На даний момент тропічний шторм наблизився до берега на 145 кілометрів. Швидкість вітру поряд з епіцентром стихії становить 58 метрів за секунду, передає segodnya.ua.

З прибережної території провінції Чжецзян вивезли понад 865 тисяч осіб, 28 тисяч суден отримали вказівку повернутися в порти.

Читайте також: Одесити "затролили" негоду фотожабами (фото)

Крім цього, в зоні ризику перекрили повітряні гавані і зупинили поромний рух до острова Тайвань. Припинили рух ряду автобусів і поїздів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У провінціях Фуцзянь і Чжецзян оголосили найвищий рівень небезпеки. Також штормове попередження діє в Шанхаї.

Нагадаємо, для Китаю тайфун "Чан-Хом" стане вже другим цього тижня. В четвер на півдні Китаю пронісся тайфун "Ляньхуа", від якого постраждало близько 1,6 мільйонів чоловік. Завдані стихією збитки оцінили в $ 213 млн.