У російському місті Хабаровськ від безвиході покінчила з життям біженка з України.

Трагедія сталася в одному з хостелів, де живуть біженці. 56-річна жінка не витримала побутових проблем, невизначеного статусу в РФ і безробіття та звела рахунки з життям. Про це повідомляє "МК в Хабаровську".

Тільки після цієї події до хостелу стали навідуватися чиновники, щоб дізнатися про те, як живуть біженці. Виявилось, що за останній рік сорок людей тричі переселяли з одного пункту тимчасового перебування до іншого. Крім того, вони досі не отримали обіцяного російське громадянство, а це означає, що вони не можуть знайти собі роботи з хорошою зарплатнею і знімати житло.

Читайте також: У Пермі обвалився ріг п'ятиповерхівки (фото)

Як відзначає видання, з 2014 року з південного сходу України до Хабаровського краю прибуло 3100 людей, а російське громадянство отримали 305 осіб.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще