Потужний вибух пролунав біля консульства Італії у єгипетській столиці Каїрі. Одна людина загинула, поранених – четверо. Серед них двоє поліцейських, повідомляють місцеві ЗМІ.

Очевидці повідомляють, що вибухнула автомобіль, який припаркували біля будівлі консульства. Зловмисники замінували її, а потому підірвали дистанційно. На місці події працюють правоохоронці. Вони кваліфікували цю подію як теракт.

Відповідальність за напад поки ніхто не взяв на себе. Однак правоохоронці підозрюють бойовиків-ісламістів. Адже вони виступають проти чинної влади у Єгипті.

Читайте також: В Афганістані смертник підірвався біля машини НАТО

Останніми місяцями радикали кілька разів брали на себе відповідальність за напади смертників і вибухи придорожніх бомб у країні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, невідомі терористи атакували готелі з туристами в Тунісі. Напади сталися у місті Сус на п'ятизіркові готелі Імперія Мархаба та Мураді Палм Маріна. Вони розташовані поблизу курортної зони Порт Ель Кантауї. Під обстріл потрапили туристи, які поверталися з пляжу. Очевидці повідомляли про численні постріли та вибухи від гранат, які було чути на пляжі.