Радянський, російський актор і режисер Олег Табаков вважає українців "в якомусь сенсі убогими", темними і неписьменними людьми.

Про це він заявив у відповідь на введення Міністерство культури України "чорного списку" російських артистів, передає "Рен-ТВ".

"Я жалію їх, розумієте? Вони в якомусь сенсі убогі. Біда ж справжня полягає в тому, що в усі часи їх кращі представники інтелекту, літератури - вони в порівнянні з росіянами були десь на другий чи третій позиції", - підкреслив він.

Табаков заявив, що йому соромно за ті "мерзенності", які роблять українці. Вони, за його словами, "вбивають людей і руйнують їхні житла".

Читайте також: Єва Польна виступила у Києві та стала для росіян зрадницею

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вони і так не дуже просвітлені. Я махнув рукою, незважаючи на те, що у мене одна чверть крові українська", - зазначив актор-комік.

Нагадаємо, Міністерство культури підготувало список з 117 російських артистів, які становлять загрозу безпеці України.