Компанія "Гарячі тури", яка є найбільшим в Україні туристичним оператором, оголосила про закриття. Таке рішення ухвалили через велику кількість фінансових суперечок.

Вперше стало відомо про фінансові проблеми компанії ще два тижні тому. Тоді у соціальних мережах з'явилася інформація про те що, на компанію подали позови - 7 мільйонів гривень.

Утім "Гарячі тури" можна було врятувати, якщо хоча б один потенційний інвестор погодився фінансувати кошти.

"Гарячі тури" попередньо оголосили одну інформацію за видатками та доходами, яка нас влаштовувала, компанію мало сенс рятувати. У ході переговорів та аналізу цифр ми побачили зовсім інші цифри: зросли витрати, і дуже суттєво. Фактична цифра доходів почала відрізнятися від заявленої в менший бік. Схоже, "Гарячі тури" на момент першої комунікації з нами самі до кінця не розуміли розмір проблеми. Зваживши ситуацію, ми не побачили сенсу займатися цією історією далі", - розповів РБК-Україна директор Tickets.ua Сергій Кравець.

Основним чинником проблем фірми стали судові позови. Господарський суд Києва задовольнив позови компаній "Натура-Бразерс" та "Anex Tour". Причини звернення цих компаній до суду не оголошуються.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: Шокін просить позбавити Царевич та Вовка посад суддів

"Гарячі тури" - найбільша туристична франчайзингова мережа, що об'єднує понад 250 офісів по всій Україні, зазначено на сайті цієї компанії.