Електронні сигарети з'явилися порівняно нещодавно, але вже стали дуже популярні як більш безпечна альтернатива палінню. Зараз вейпінг - досить поширене явище у всьому світі і сміливо можна сказати, що з нішевого захоплення він виріс в окрему субкультуру.

Саме тому цього літа - 24-25 червня Одеса збирає всіх вейперів не тільки з України і запрошує до себе на фестиваль!

Odessa Vape Fest - міжнародна виставка присвячена VAPE-індустрії. Виставкова зона об'єднає всіх ідеологів вейп-культури і представить ключові бренди, вейпшопи, виробників і дистриб'юторів. Тут можна буде порівняти і протестувати найостанніші продукти ринку, вибрати вподобані девайси або спробувати різні рідини, підібрати аксесуари і комплектуючі, а найголовніше - поспілкуватися з цікавими людьми і завести масу знайомих.

Окрема зона Tattoo & Barbershop & Handmade зможе доповнити фестиваль самими трендовими новинками в плані надання послуг та аксесуарів.

В рамках заходу заплановано проведення шоу-програми, спілкування з лідерами думок, майстер-класи, розіграші, акції та знижки!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відвідати захід зможуть всі бажаючі: від новачків, які тільки пізнають
вейп-культуру, до експертів, які не на словах знають різних виробників і мають за спиною не один куплений електронний девайс!

Ми впевнені, що Вейпінг - це частина міської культури, яка вже зараз стає частиною нашого життя!

Одеса, море, сонце і наш фестиваль чекають цього літа саме тебе! Не пропусти!

Коли: 24-25 червня 2017 р
Де: Виставковий центр Одеського морського порту (м.Одеса, вул. Приморська, 6)
Час роботи: з 11:00 до 20:00
Квитки доступні на сайті