Президент Федерації футболу України Андрій Павелко висловив свою думку про те, хто може замінити в прем'єр-лізі донецький "Металург".

Про це він сказав в інтерв'ю для Мatchday.ua.

"Що стосується клубу, який займе місце "Металурга", то можливість почати чемпіонат в еліті мають в рівній мірі і "Іллічівець" з Маріуполя, і "Сталь"з Дніпродзержинська. Обидва клуби відповідають критеріям, обидва заявили один і той же стадіон для проведення домашніх матчів (дніпропетровський "Метеор"), - сказав Павелко.

14 числа відбудуться збори членів УПЛ.

"Якщо буде потрібно, ми проведемо виконком у факсовому режимі, оскільки часу практично немає - скоро старт чемпіонату. Єдине, що радує в цій ситуації, так це той факт, що кількість клубів у прем'єр-лізі і першому дивізіоні не зміниться", - додав він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: За тиждень до старту в чемпіонаті України залишилося всього 13 команд

Нагадаємо, і "Сталь", і "Іллічівець" 10 липня висловили готовність замінити донецький "Металург". Згідно з регламентом, місце "Металурга" в прем'єр-лізі повинен зайняти "Іллічівець", який у минулому сезоні грав в УПЛ.