Учора, 10 липня, співробітники слідчого управління УМВС України в Харківській області затримали гендиректора "Металіста" Віктора Згоніка.

Згідно із заявою на офіційному сайті харківського клубу, затримання відбулося в офісі клубу на стадіоні "Металіст".

"10 липня співробітники слідчого управління ГУМВС України в Харківській області без санкції суду вторглися на північну трибуну стадіону "Металіст", де розташований офіс футбольного клубу і без підстав затримали генерального директора клубу Віктора Згонік, при цьому відмовивши йому у праві конфіденційної зустрічі з адвокатом", - йдеться у заяві "Металіста".

Читайте також: Прокуратура звинувачує трьох чиновників у допомозі Курченку в газових оборудках

Клуб поскаржився, що "своїми діями правоохоронці блокували провадження господарської діяльності клубу" і "клуб не зміг повною мірою виконати зобов'язання перед кредиторами".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Керівництво "Металіста" звернулося до міністерства внутрішніх справ з вимогою негайно припинити незаконне втручання у фінансово-господарську та спортивну діяльність клубу з боку місцевих правоохоронців.

Нагадаємо, що власником "Металіста", як і раніше, залишається бізнесмен Сергій Курченко, який переховується в Росії. 24-річний Віктор Згонік, родич Курченка, призначений на посаду генерального директора клубу в березні цього року.