Чемпіон України з боксу 2012 Дмитро Руденький пояснив, за що жорстоко побив подружню пару.

Днями екс-учасник команди "Українські отамани" Дмитро Руденький дав інтерв'ю телеканалу НТН, в якому пояснив, за що побив матір двох дітей і її чоловіка в одному з кафе Умані в Черкаській області.

"Бити жінку ненормально, але я її не бив, а взяв за волосся. Те, що мені в голову полетів стакан, теж не вважаю правильним з боку чоловіка жінки. Він вдарив мене склянкою разом з якимсь тупим предметом", - розповів боксер .

Читайте також: В Умані екс-чемпіон з боксу побив подружню пару (відео)

При цьому попросити вибачення у покаліченого подружжя спортсмен відмовився. Замість цього Руденький планує написати на них заяву в міліцію.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Готую заяву про загрозу вбивства, адже вони погрожували вбити мене в той же вечір", - зазначив спортсмен.

Нагадаємо, в результаті бійки трьох людей госпіталізували. У зв'язку з інцидентом правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "хуліганство" кримінального кодексу.