Стрілянина в Мукачево, яка сталася на території комплексу "Антарес" і колишнього клубу "Червоний дракон" близько полудня 11 липня, стала наслідком розборок між двома народними депутатами - Віктором Балогою і Михайлом Ланьо.

Про це "Обозревателю" розповіло джерело в правоохоронних органах.

"Балога і Ланьо ділять ринок контрабанди. Сьогоднішня перестрілка стала наслідком цього переділу. Причому, за кожним стоять озброєні формування. У Ланьо своя група, за Балогою формування, які "ходять "під прапорами" Правого сектора", - сказало джерело.

Читайте також: Ярош закликає не допустити подальшого кровопролиття в Мукачевому

Нагадаємо, у стрільбі, яка сьогодні, 11 липня, сталася в Мукачево на Закарпатті, за непідтвердженими даними, вбито троє нападників. Також поранено трьох міліціонерів і четверо цивільних.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Причиною нападу, на думку радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко, міг бути переділ сфер впливу.

У розпорядженні Mukachevo.net виявилися ексклюзивні кадри як бійці Правого сектора займають позицію на вулиці Лермонтова в Мукачево, блокуючи вулицю. З відео помітно, що бійці добре озброєні і підготовлені.