Ситуація в Мукачево на Закарпатті стабілізована і перебуває під контролем. Про це у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"На мене по телефону вийшов командир групи заблокованих у Мукачевому бійців із псевдо "Летун" із проханням зв'язати його з керівництвом Антитерористичного центру СБУ для переговорів про припинення збройного протистояння, наданні допомоги пораненим бійцям, що я і зробив", – повідомив Геращенко.

Нагадаємо, псевдо "Летун" - у керівника Добровольчого Українського корпусу ПС Андрія Стемпіцького.

Геращенко додав, що, на його думку, протягом кількох годин ситуація буде повністю вирішена мирним шляхом у межах закону.

Читайте також: "Бандити в міліцейських погонах на утриманні в Медведчука" — Правий сектор

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Далі треба буде провести незалежне розслідування з залученням ЗМІ та правозахисників про те, що насправді сталося в Мукачевому і через що відбувся конфлікт, який спричинив загибель і поранення багатьох людей", – додав радник міністра Авакова.