Жива легенда "Реалу" та її капітан Ікер Касільяс залишає мадридську команду. Про це вчора ввечері повідомив офіційний сайт клубу. На вчорашнє тренування 34-річний голкіпер приїхав із запізненням, але для того щоб попрощатися із партнерами.

Касільяс став гравцем португальського клубу "Порту", з яким він підписав контракт на два роки. Фінансові умови трансферу не оголошуються.

В іспанських ЗМІ пишуть, що саме президент клубу Флорентіно Перес наполіг на уході капітана. Це не вперше, коли керівник "Реалу" невимушено прощається із ключовими гравцями клубу.

Касільяс знаходиться у системі "Реала" із 1990 року. За цей час він відіграв за іспанський клуб 721 офіційних матча, в яких виграв 5 титулів чемпіона Іспанії та 3 кубки європейських чемпіонів. Також Касільяс залишається капітан збірної Іспанії, в складі якої він виграв Чемпіонат Світу і двічі Чемпіонат Європи.

Читайте також: Контрольний матч "Динамо" зірвано через принциповість арбітра

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місце Касільяса до столиці Іспанії скоріше за все переїде молодий гравець "Манчестер Юнайтед" Давід Де Хеа.

За різними світовими рейтингами Касільяс вважається одним із кращих голкіперів за всю історію футболу.