Мукачеве повністю евакуюють через конфлікт за участі "Правого сектору". Як повідомляють у МВС і СБУ, мешканцям селища небезпечно наразі знаходитись на території конфлікту.

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош виїхав до епіцентру конфлікту в Мукачеве. Про це він повідомив на сторінці Facebook. Разом із ним вирушили командир добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Андрій Стемпіцький і глава партії "Правий сектор" Андрій Тарасенко. Як зазначає лідер "ПС", їхньою метою є неупереджене розслідування подій.

У зв'язку із подіями у Мукачеві, лідери політичної сили "Правий сектор" влаштували акції під будівлями МВС у десяти містах України, серед яких Київ, Харків, Лівів, Дніпропетровськ та Одеса.

Члени "Правого сектору" вимагають негайної відставки начальника МВС Арсена Авакова. С цією вимогою бійці пішли під Адміністрацію президента. Учасники мітингів звинувачують Авакова у "прикритті" контрабанди та захисті нечистих депутатів.

Читайте також: Ситуація в Мукачевому стабілізована – Геращенко

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вчора на Закарпатті почалась стрілянина між представниками "Правого сектору" і людьми депутата-регіонала Михайла Ланьо. Сутичка сталася через спробу людей нардепа провести через кордон партію нелегальних цигарок. Протести під будівлями МВС у містах почалися ще вчора близько 20:00 і тривали всю ніч.