Бійці батальйону "ОУН" приєдналися до вимог негайного публічного арешту депутата Михайла Ланьо, який брав безпосередню участь у подіях, а також всіх бандитів і силовиків, які відкривали вогонь, і тих, хто віддавав наказ.

В добровільному батальйоні "ОУН" заявили, що готові підтримати бійців "Правого сектора". Про це йдеться в заяві прес-служби, опублікованій на сторінці батальйону в Facebook.

"Батальйон" ОУН "готовий стати плечем до плеча з побратимами в боротьбі з внутрішнім окупантом. Настав вирішальний час, який назавжди змінить історію України. Ми приєднуємося до вимог патріотів: негайний публічний арешт депутата Ланьо, який брав безпосередню участь у подіях, всіх бандитів і силовиків , які відкривали вогонь, і тих, хто віддавав наказ ", - йдеться в повідомленні.

На відміну від своїх побратимів бійці батальйону спецпризначення НГУ "Донбас" закликали до негайного припинення всіх спроб вирішити ситуацію в Мукачеві силовим шляхом. Текст заяви, опублікованій на сторінці батальйону у Facebook.

"Наразі держава не виконує своїх функцій щодо боротьби з корупцією та забезпеченню захисту і правосуддя для кожного. І в цьому ми бачимо основну причину подій у Мукачевому, в області, де контрабанда і знищення лісів стали лихом національного масштабу і джерелом збагачення кримінальних угруповань, підпитуючим системи тотальної корупції в Україні. Якщо держава негайно не візьметься до виконання своїх обов'язків, суспільство доручить виконувати цю функцію тим, кому воно довіряє", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: Ситуація в Мукачевому стабілізована – Геращенко

Крім того, у заяві наголошується, що батальйон "Донбас" закликає до негайного припинення всіх спроб вирішити ситуацію в Мукачевому силовим шляхом та вимагає дати можливість спецпредставникам зі складу громадських активістів та нардепів, які прибули на місце подій.

"Відкриття вогню на ураження ми будемо вважати провокацією посібників Кремля, спробою замести сліди і злочином проти народу України. Готові делегувати своїх представників з числа ветеранів і депутатів ВР від батальйону Донбас", - додали у прес-службі "Донбасу".