Лідер військово-політичного руху Дмитро Ярош у супроводі восьми представників "Правого сектора" прибув до Ужгорода. Про це з Facebook повідомив народний депутат Мустафа Найєм.

Операція по штурму тих членів "Правого сектора", що переховуються і тримають оборону - відкладена. Нагадаємо, що він був запланований МВС на дев'ятій ранку.

"На даний момент операція відкладена. Представники ПС відійшли по хребту від с. Лавки в сторону районного центру Перечина і Великого Березнянського району", - написав Найєм.

Утім, свого "носа" до подій у Мукачево встигла вже встромити й Росія. Уповноважений МЗС Федерації з прав людини Костянтин Долгов заявив, що своєю участю в перестрілці в Мукачево "Правий сектор" знову показав бандитське обличчя. Про це Долгов повідомив у своєму Twitter.

Читайте також: Батальйон "ОУН" підтримує ПС, "Донбас" - за припинення конфлікту

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Правий сектор" знову показав бандитське обличчя в Мукачеві. У Києві ніяк не хочуть порвати з неонацистами. Намагаються приглушити. Потім буде пізно ", - написав російський дипломат.

Дуже шкода, що подібні гасла пан Долгов не спрямовує у бік російських реальних неофашистських угрупуваннь, що нині буйним цвітом розцвіли на теренах Росії.