Європейська група не може прийняти спільного рішення щодо Греції. Сьогодні міністри фінансів країн ЄС обговорюватимуть шляхи виходу Греції із кризи та створення економічних реформ.

Остаточне рішення ще не оприлюднено. Членам Єврогрупи дуже важко знайти єдиний шлях вирішення цієї проблеми. Як повідомляє президент Єврогрупи Єрун Дейсселблум, під час переговорів виникало багато суперечок.

У неділю о 16:00 за Брюсселем відбудеться зустріч голів держав та урядів країн Єврозони, а о 18:00 - зустріч голів держав та урядів всіх країн ЄС.

Переважна більшість проти того, щоб на основі грецьких пропозицій продовжувати переговори з Афінами щодо третього пакета допомоги.

Читайте також: Греція пропонує провести пенсійну і податкову реформу в обмін на кредит

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Німецьке видання Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung повідомило, що міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле допускав варіант виходу Греції з Єврозони як мінімум на п'ять років. Цей варіант узгоджений з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель.