Один з найбільш розшукуваних злочинців Мексики і США наркобарон Хоакін "Ель Чапо" Гусман втік із в'язниці в Альмолойя-де-Хуарес.

Про це повідомляють латиноамериканські ЗМІ.

Це сталося вчора ввечері. За інформацією представників в'язниці, востаннє наркобарона зафіксували тюремні камери, коли він попрямував у душ.

Між тим, в'язницю в Альмолойя-де-Хуарес, де перебував "Ель Чапо", вважають однією з найсуворіших у країні. Правоохоронці посилили заходи безпеки у місті, а у найближчому аеропорті тимчасово припинили вильоти.

Читайте также: Російських військових судитимуть за відмову воювати на Донбасі

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана затримали 22 лютого минулого року.

Він займає 24 місце в рейтингу найвпливовіших людей світу. Після вбивства американськими військовими Усами бен Ладена став найнебезпечнішим розшукуваним злочинцем світу. Також "Ель Чапо" був лідером найбільшого наркокартелю Сіналоа.